petak, 10. studenoga 2017.

Andjelin san






POTREBNO JE:

18 jaja
100 gr šećera
500 gr prah šećera
2 margarina
200 gr plazme
600 gr otopljene čokolade
500 gr krem šlaga
1/2 l mleka ili kisele vode

Korice:

PRVO:
Umutiti 250 gr prah šećera i 1 margarin, zatim dodati 9 žumanca, pa 300 gr otopljene čokolade i na kraju 100 gr plazme.

DRUGO:
Umutiti 9 belanaca i 50 gr šećera;
Sada belanca polako dodavati u prvi deo i rucno veoma lagano izmesati. Masu podeliti tri dela i peći korice. U pleh veličine 38cm x 27cm staviti papir za pečenje i staviti umućenu masu i peći.

NAPOMENA:

Ja izdelim materijal i svaku koricu mutim ponaosob kako bi mi korice bile jednake.

Fil:
Umutite potpuno isto kao za korice.

Zatim umutiti 500g krem šlaga od vanile u 500g mleka.

Filovanje: KORA-FIL-KREM SLAG-KORA ...

0 komentari:

Objavi komentar