Hrskava kora od šećera i cimeta,a unutra osvežavajući krem sir.Ako volite cimet,jedna super brza poslastica…
Sastojci
10 kriški tost hleba
100gr krem sira
1 kesica vanilin šećera
1 kašika mleka
100gr otopljenog margarina
šećer,cimet
Priprema
1.
Svakom parčetu hleba skinuti koru, a sredinu razvaljati skroz tanko pomoću oklagije.
2.
Pomešati krem sir, vanilin šećer i mleko.
3.
Premazati svako parče hleba krem sirom i umotati u rolnicu.
4.
Pomešati šećer i cimet.
5.
Rolnice uvaljati prvo u istopljen margarin, pa u mešavinu šećera i cimeta.
6.
Ređati na pleh obložen papirom i peći na 200C oko 10-15 minuta da postanu hrskave.
Posluživanje
Najbolje su još vruće,ali mogu se jesti i hladne.Hleb obavezno razvaljati tanko inače će upijati mnogo margarina.A šećer i cimet merite odokativno.Najbolje je mešati dve-tri kašike šećera i cimet po želji,pa kad potrošite tu količinu,napravite opet.U protivnom od margarina se sve slepi i nije upotrebljivo.
0 komentari:
Objavi komentar